Liga 2

MM Stoica, după ce a văzut galeria Stelei cu Petrolul: „Echipa e o glumă proastă” » Opinie categorică: „Acolo e publicul numărul 1”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 aprilie 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, nu a fost impresionat de galeria pe care CSA Steaua a avut-o în victoria cu Petrolul, 2-1.

Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a considerat că cei 6.000 de fani ai Stelei au venit ca urmare a adversarului puternic. Ulterior, MM a criticat și proiectul CSA Steaua.

Mihai Stoica mesaj dur pentru CSA Steaua: „E o glumă de echipă”

„Au fost fani pentru că era meci cu Petrolul. Dacă ar fi cum se dau ei, veneau și la meciurile cu Slobozia.  Stai liniștit, că nu există...

Echipa e o glumă proastă a unora. În loc să aibă grijă de militarii români care mor în accidente aviatice sau în camioane fără frâne, ei bagă banii noștri într-o echipă de fotbal care nu are nicio perspectivă, niciun viitor. Echipa speră într-o altă decizie anapoda a Instanței”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

„UTA are cel mai frumos public”

Oficialul de la FCSB s-a declarat impresionat de publicul pe care UTA îl are la meciurile la Arad.

„Publicul de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Steliștii au sărbătorit alături de fani victoria cu Petrolul

>

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.