Liga 1

Dezvăluiri din vestiarul Rapidului » Angelescu explică ce a schimbat Mutu: „Acum nu cred că mai e contestat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 April 2022

După 3-0 cu FC Botoșani, a patra victorie cu Adrian Mutu pe bancă, patronul Rapidului, Victor Angelescu, a explicat ce a schimbat „Briliantul” la echipă.

Omul de afaceri spune că jucătorii sunt mulțumiți de Adrian Mutu și de staff-ul său și că, în ciuda faptului că Rapid este pe primul loc în play-out, obiectivul este în continuare evitarea locurilor care duc la baraj.

Ce a schimbat Adrian Mutu la Rapid

„Obiectivul nu-l vom schimba. Obiectul e să nu ajungem în apropierea locurilor de baraj. Acesta este și obiectivul antrenorului. Dacă putem mai mult, foarte bine, ne vom bate la primele locuri din play-out. Nu ne gândim la locurile de cupe europene. Mai întâi trebuie să terminăm pe locul 7. 

Mi se pare că echipa arată foarte bine cu Mutu. Avem 4 victorii din 4. Nu am ce să spun. Azi am arătat foarte bine. A fost un meci perfect. Sunt foarte mulțumit. 

Nu știu exact ce pregătește Mutu. Eu am vorbit cu el de trei ori, dar bănuiesc că s-a schimbat ceva. Din ce am vorbit cu cei din club, s-a schimbat ceva din punct de vedere mental, dar și fizic. Am un feedback pozitiv. Toată lumea este mulțumită.

Victoriile sunt foarte importante. Mutu nu a fost contestat ca antrenor, ci din cauza trecutului său ca fotbalist. Noi avem mare încredere în el și a demonstrat că poate face față. Acum nu cred că mai e contestat. Mă interesează ca echipa să joace fotbal și asta s-a întâmplat”, a spus Angelescu la OrangeSport.

A fost o atmosferă senzațională. Cred că e cea mai frumoasă pe care am văzut-o de când sunt patron. Stadionul e senzațional, a fost plin. Avem cei mai minunați fani. În timpul meciului mi s-a făcut pielea de găină.

- Victor Angelescu, patron Rapid

VIDEO Antonio Sefer, declarații la finalul partidei cu Botoșani: „Așa am simțit eu să mă bucur”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.