Liga 1

MM Stoica, mesaj pentru Budescu, după accidentarea suferită de fotbalist: „Îl așteptăm la noi”

MM Stoica, primul mesaj după accidentarea lui Budescu: „Îl așteptăm la noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 April 2022

Constantin Budescu (33 de ani) a suferit o accidentare dură în prima repriză a meciului FC Voluntari - Farul, scor 1-0, din etapa #3 a play-off-ului Ligii 1.

Mijlocașul ilfovenilor a părăsit terenul pe targă, după ce s-a prăbușit pe gazon, acuzând dureri la piciorul stâng. Ajuns la spital, verdictul medicilor a fost unul dur: ruptură de tendon, care necesită intervenție chirurgicală și o pauză de cel puțin 6 luni.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a transmis un mesaj lui Budescu după accidentarea suferită, semn că fostul său club nu l-a uitat.

MM Stoica, primul mesaj după accidentarea lui Budescu: „El este al nostru”

Constantin Budescu va sta departe de teren cel puțin 6 luni, timp în care va avea nevoie de recuperare, iar cei de la FCSB, prin MM Stoica, s-au oferit să îi întindă o mână de ajutor.

Roș-albaștrii l-au anunțat pe Budescu că este așteptat în orice moment la baza de pregătire a celor de la FCSB pentru a se recupera cât mai bine după intervenția chirurgicală.

„Îl așteptăm pe Budescu la noi pentru perioada de recuperare. Oriunde joacă, FCSB este acasă pentru el. E al nostru, este un băiat special, un caracter deosebit”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Constantin Budescu s-a despărțit în această iarnă de FCSB, după ce în ultimele meciuri fusese folosit foarte puține minute. Transferat la FC Voluntari, acesta a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere o pasă decisivă în cele 11 prezențe în tricoul ilfovenilor.

VIDEO Constantin Budescu, declarații după partida cu Rapid: „Dacă promovează, aș vrea să merg la Petrolul de la anul”

>

Citește mai multe știri din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.