Liga 2

Continuă protestele! Ce nu s-a văzut la TV, în timpul derby-ului Steaua - Petrolul 2-1: „FRF aplică legea la nivel de cumetrii!”

+61 Foto
„Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, iar fanii sunt extrem de nemulțumiți / foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 aprilie 2022

Suporterii celor de la CSA Steaua au continuat și la derby-ul cu Petrolul, câștigat cu 2-1, protestele la adresa Federației Române de Fotbal. „Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, iar fanii sunt extrem de nemulțumiți.

Pe durata partidei de sâmbătă, la care au asistat peste 8.000 de oameni, suporterii steliști au afișat mai multe mesaje acide. Unul dintre ele: „Fotbalul din Liga 1, finanțat de primării / FRF aplică legea la nivel de cumetrii”.

Un alt banner al ultrașilor a luat la țintă Federația: „O lege făcută prost, ce aplică drepturi arbitrare / Chiar nimeni nu vede absurdul situației, oare?!”

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul GSP prezent în Ghencea

+61 Foto
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Ultrașii Stelei, scenografie 3D la derby-ul cu Petrolul

Suporterii roș-albaștrilor au umplut Peluza Sud și au creat o atmosferă incendiară încă din startul partidei, când au aprins numeroase materiale pirotehnice. Aceștia s-au duelat cu fanii Petrolului atât la nivel vocal, cât și prin intermediul unor mesaje afișate pe durata celor 90 de minute.

Apogeul a fost atins în repriza secundă, când roș-albaștrii au desfășurat, pe toată lungimea peluzei, o spectaculoasă scenografie 3D. Mesajul? Unul simplu, dar de efect: „Vrem Steaua în A”, alături de o reprezentare 3D a unui ultras care-și călăuzește echipa spre atingerea obiectivului.

+61 Foto
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, nu poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

CSA Steaua a prins play-off-ul la primul sezon de la promovarea în Liga 2. Dar nu poate urca în primul eșalon. Motivul? Legea Sportului spune că un club de drept public, așa cum este acum Steaua, nu poate juca într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

VIDEO Fotbaliștii Stelei au sărbătorit alături de galerie victoria cu Petrolul

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.