Liga 1

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe jucătorii de la Rapid: „E ceva de vis, nu mă gândeam niciodată la așa ceva”

+45 Foto
Adrian Mutu / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 April 2022

Adrian Mutu are patru victorii din tot atâtea partide de când a preluat banca Rapidului. Într-un timp relativ scurt, „Briliantul” a mai reușit un lucru important: a câștigat respectul vestiarului alb-vișiniu. 

La 12 ore de la victoria entuziasmantă cu FC Botoșani, 3-0, în care a înscris un gol din penalty, mijlocașul defensiv Alexandru Albu, 28 de ani, a vorbit despre impactul pe care Adrian Mutu îl are asupra giuleștenilor. 

Doar un puști în perioada în care Mutu scria istorie în Serie A, Alexandru Albu spune ce înseamnă pentru el să fie antrenat de un nume important din istoria fotbalului românesc.

Alexandru Albu: „E ceva de vis să fiu antrenat de Mutu”

„Nu mă gândeam niciodată că o să ajung să fiu antrenat de Adrian Mutu. Mă uitam ce face la Chelsea, la Juventus, la Parma, la Fiorentina, lucruri senzaționale. 

Bucuria mea și a tuturor colegilor e că suntem antrenați de Mutu. E ceva de vis. Cu experiența dânsului, reușim și noi să creștem”, a declarat Albu, în timpul emisiunii „Digi Sport Matinal”. 

Ne pare rău de Mihai Iosif, am avut o perioadă frumoasă cu dânsul. Un antrenor foarte bun, care îți dădea libertate totală pe teren.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Angelescu explică ce a schimbat Mutu: „Acum nu cred că mai e contestat”

După 3-0 cu FC Botoșani, a patra victorie cu Adrian Mutu pe bancă, patronul Rapidului, Victor Angelescu, a explicat ce a schimbat „Briliantul” la echipă.

Omul de afaceri spune că jucătorii sunt mulțumiți de Adrian Mutu și de staff-ul său și că, în ciuda faptului că Rapid este pe primul loc în play-out, obiectivul este în continuare evitarea locurilor care duc la baraj.

„Mi se pare că echipa arată foarte bine cu Mutu. Avem 4 victorii din 4. Nu am ce să spun. Azi am arătat foarte bine. A fost un meci perfect. Sunt foarte mulțumit.

Victoriile sunt foarte importante. Mutu nu a fost contestat ca antrenor, ci din cauza trecutului său ca fotbalist. Noi avem mare încredere în el și a demonstrat că poate face față. Acum nu cred că mai e contestat. Mă interesează ca echipa să joace fotbal și asta s-a întâmplat”, a spus Angelescu la OrangeSport.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Rapid - FC Botoșani 3-0

VIDEO Antonio Sefer, declarații la finalul partidei cu Botoșani

>

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.