Campionate

Chelsea, umilită și după meci de Brentford: „Acum noi suntem campioni mondiali?”

Chelsea a fost învinsă categoric pe teren propriu de Brentford, scor 1-4, în etapa #31 din Premier League, iar adversarii i-au înregistrat o corecție dură nu doar pe teren, ci și pe rețelele de socializare. // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 aprilie 2022

Chelsea a fost învinsă categoric pe teren propriu de Brentford, scor 1-4, în etapa #31 din Premier League, iar adversarii i-au administrat o corecție dură și pe rețelele de socializare.

După ce și-au adjudecat fără drept de apel disputa de pe Stamford Bridge, cei de la Brentford au avut un mesaj ironic la adresa adversarilor care sunt campioni mondiali la nivel de cluburi.

Chelsea, ironizată după înfrângere: „Acum noi suntem campioni mondiali?”

Chelsea a trăit un adevărat coșmar sâmbătă seara, în duelul cu Brentford. Până la pauză, unde s-a intrat la egalitate, 0-0, nimic nu anunța dezastrul.

Chiar dacă a deschis scorul imediat după întoarcerea de la vestiare, prin Rudiger (48), Chelsea a fost umilită până la finalul actului secund, timp în care vizitatorii au punctat de patru ori. 

Janelt cu o „dublă”, Eriksen, cu prima reușită în tricoul lui Brentford, și Wissa au adus victoria oaspeților, care s-au dezlănțuit și pe rețelele de socializare la finalul jocului. 

„Acum noi suntem campioni mondiali?”, a fost mesajul postat de Brentford pe contul oficial de Twitter, care a stârnit reacții amuzante din partea fanilor.

În urma rezultatului de sâmbătă seara, Chelsea este pe locul 3 în clasament, cu 59 de puncte, dar și cu două jocuri în minus, în timp ce Brentford este pe poziția 14, la borna 33.

Clasament Premier League

VIDEO Rezumat Chelsea - Brentford 1-4

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.