Campionate

Incident grav în Celtic - Rangers » „Cât de jos pot ajunge unii oameni”

Incidente grave la Rangers - Celtic Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 aprilie 2022

Celtic s-a impus astăzi cu 2-1 în fața lui Rangers, în derby-ul Scoției. În timpul patidei, a avut loc un incident grav provocat de ultrașii echipei antrenate de Giovanni van Bronckhorst.

La pauza meciului de pe „Ibrox”, Celtic conducea cu 2-1. Un antrenor secund al vicecampioanei Scoției a fost atacat de ultrașii lui Rangers.

Aceștia au aruncat cu sticle în direcția lui, lovindu-l în cap. Antrenorul a avut nevoie de copci.

Incidentul a fost confirmat de Ange Postecoglou, antrenorul celor de la Celtic: „Da, a fost lovit în drum spre bancă. Cred că este bine, a avut nevoie de câteva copci. 

E păcat, pentru că e un meci care se vede în toată lumea și imaginea sa spune totul. Sunt două echipe care luptă de pe primele două locuri și nu e nevoie de câțiva idioți care să strice totul”, a declarat acesta potrivit bbc.com

Rangers - Celtic, meci cu incidente 

Nu a fost singurul derapaj al fanilor lui Rangers. În debutul reprizei secunde aceștia au provocat întreruperea meciului după ce au aruncat din peluză mai multe sticle în direcția lui Joe Hart, portarul marei rivale.

Nesimțiți care aruncă sticle pe teren. Cât de jos pot merge unii oameni. Acesta este modul în care acest joc va fi amintit acum.
- Chris Sutton, fost atacant al lui Celtic

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.