Liga 1

Iulian Cristea și Andrei Ivan nu se pun de acord asupra fazei penalty-ului din FCSB - CSU Craiova

+56 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 April 2022

După FCSB – CSU Craiova 0-2, Iulian Cristea și Andrei Ivan, cei doi jucători implicați în faza penalty-ului oltenilor, au vorbit despre momentul controversat din finalul primei reprize.

  • Context: În minutul 44, Andrei Ivan a intrat în careu, a făcut o fentă, simulând că trage la poartă, a mai înaintat doi metri și a căzut după ce a fost atacat de Iulian Cristea. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty și tot Andrei Ivan a fost cel care a transformat, fără emoții, penalty-ul.

La finalul partidei, fundașul celor de la FCSB a declarat că nu știe dacă l-a atins pe Andrei Ivan, dar că arbitrul a dictat prea ușor lovitura de pedeapsă.

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB – CSU Craiova

Iulian Cristea: „Prea ușor acordat penalty-ul”

„Sunt foarte dezamăgit. A fost un joc pe care l-am controlat din primul minut, dar a venit acea greșeală a mea și le-am dat șansa să conducă.  Nu am apucat încă să văd reluările. Eu zic că a fost acordat foarte ușor. Nu mi-am dat seama dacă l-am atins”, a spus Iulian Cristea la LookSport+.

Andrei Ivan: „A fost contact și am speculat”

Andrei Ivan a vorbit și el despre faza penalty-ului:

„A fost contact. Am simțit și normal că am căzut. E normal să speculezi, pentru că sunt 3 puncte puse în joc. Eu am simțit contact și de aceea am căzut. 

Azi ne-am apărat foarte bine și am avut noroc. Contează să ai și noroc. Trebuie să luptăm în fiecare meci. Vrem să câștigăm și cu CFR Cluj”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.