Liga 1

Ilie Dumitrescu explică momentul care a decis derby-ul FCSB - CSU Craiova: „Timp de 20 de minute echipa nu a existat, dar a venit inspirația lui Reghecampf”

+56 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 aprilie 2022

Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul FCSB – CSU Craiova 0-2 și a explicat care a fost momentul care a decis soarta partidei.

Fostul fotbalist, component al „Generației de Aur”, este de părere că antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, a schimbat soarta meciului în minutul 64, când l-a introdus pe mijlocașul Ovidiu Bic, după ce FCSB începuse în forță repriza secundă.

Ilie Dumitrescu laudă inspirația lui Reghecampf din FCSB – CSU Craiova

„Toni Petrea a mutat bine la pauză, cu Tavi Popescu în stânga. A intrat bine și Cordea. Nu se simte confortabil în dreapta Tavi Popescu. FCSB a controlat jocul, a avut o prezență foarte bună în jumătatea adversă. 

Craiova a suferit în linia de mijloc enorm până în minutul 65, când Reghe a fost inspirat cu Bic. Craiova a fost sufocată de FCSB, a rămas cu șansă în joc și a apărut acest șut (n.r. - golul lui Bic din minutul 74)

Când nu fructifici aceste momente bune de joc... FCSB a arătat foarte bine, eu nu am văzut-o pe Craiova să sufere așa cu nicio echipă. A fost seara celor de la Craiova, care au avut și șansă. Reghe a mutat foarte bine cu Bic. Craiova nu a existat vreo 20 de minute, dar a venit inspirația lui Reghe”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Nu știu dacă-i cel mai important gol înscris de mine, dar cu siguranță e cel mai frumos. Am văzut că Iulian Cristea a respins și m-am concentrat să șutez cât mai precis. Am stat bine pe teren, am închis spațiile. Vizăm locul doi, sperăm ca FCSB să mai facă pași greșiți.

- Ovidu Bic, mijlocaș CSU Craiova

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - CSU Craiova 0-2

VIDEO Ovidiu Bic, autorul unui supergol în FCSB - CSU Craiova 0-2: „Sunt foarte fericit”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.