Liga 1

Aurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în parcul Cișmigiu: „Am trecut prin clipe de mare panică”

Aurel Țicleanu, primele cuvinte după accidentul suferit împreună cu soția sa, în parcul Cișmigiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 April 2022

Aurel Țicleanu (63 de ani), fostul internațional român, a oferit prima reacție după accidentul teribil suferit duminică, în București. Fostul mare fotbalist se plimba împreună cu soția sa prin parcul Cișmigiu, când un copac a căzut pe ei, din cauza vântului puternic. Pe Facebook, un martor a postat imagini cu copacul prăbușit.

Aurel Țicleanu a fost lovit la spate, în timp ce soția sa, Cristina Lorena, a fost lovită la cap și la picior, suferind o entorsă de gradul doi.

Aurel Țicleanu: „Am trecut prin clipe de mare panică”

„Să spunem că acum suntem bine. Am trecut prin clipe de mare panică. Am avut amândoi un ghinion teribil. Un copac a căzut pe noi în timp ce ne plimbam în Cișmigiu. Pe mine m-a lovit în spate, iar soției mele i-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul. 

Acum îl are în ghips, având entorsă de gradul doi. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat doar așa. Vă mulțumim pentru încurajările pe care voi, cei de la Craiova, ni le-ați trimis”, a transmis Aurel Țicleanu, potrivit Ediție Specială.

Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.