Liga 1

Cum vede un fost jucător situația lui Petrea: „Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte”

+56 Foto
Toni Petrea // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 aprilie 2022

După FCSB – CSU Craiova 0-2, Ciprian Marica a comentat situația în care se află antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea.

După ce fanii FCSB i-au cerut demisia lui Petrea, fostul jucător al roș-albaștrilor a declarat că responsabilitatea pentru înfrângere nu este a lui și a explicat de ce acestuia îi este greu să se impună în vestiar.

Ciprian Marica: „E greu să ai personalitate la FCSB. Ești dominat din toate punctele de vedere. Vestiarul simte”

„Răspunderea nu e a lui Toni Petrea. Dacă-l schimbă, înseamnă că o face din alte considerente. Poate antrenamentele nu corespund, că în rest... Echipa și schimbările sunt făcute de altcineva.

E greu să ai personalitate la FCSB. Ești dominat din toate punctele de vedere. Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte. E greu să te impui, mai ales când ai fost antrenor secund la acea echipă.

Săracul, e într-o situație ingrată. L-am văzut la conferință, era spășit și cu capul plecat. Spunea «Să vedem ce zice patronul...»”, a declarat Marica la Pro Arena.

Poate o să am o discuție cu cei din conducere. Dacă se consideră că e mai bine ca eu să plec... Dacă e nevoie, voi avea o discuție. Renunțăm dacă se consideră că e mai bine să renunțăm.  Eu am contract până la finalul sezonului și vreau să-l duc până la capăt. Vom vedea ce va fi.  Acum mă gândesc doar la aceste ultime 7 jocuri. Vreau să scot cât mai mult din ele. Nu vreau să mă gândesc mai departe.

 – Toni Petrea, antrenor FCSB

E problema fanilor dacă i-au cerut demisia lui Petrea. Nu știu ce va fi. Poate ia Petrea campionatul. De ce să-și dea demisia? Eu nu vorbesc cu «dacă». Să vedem ce va fi.

– Gigi Becali

VIDEO Bănel Nicoliță, după FCSB – CSU Craiova: „Titlul s-a dus”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.