Campionate

Vești proaste pentru Barcelona! Superstarul care NU mai ajunge pe Camp Nou din cauza banilor

Barcelona renunță la pista Mohamed Salah (29 de ani) din cauza pretențiilor financiare ale egipteanului, acum aproape de un acord cu Liverpool.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 aprilie 2022

Barcelona renunță la pista Mohamed Salah (29 de ani) din cauza pretențiilor financiare ale egipteanului, acum aproape de un nou acord cu Liverpool.

Dorit de Xavi pe Camp Nou, Barcelona s-a lovit de cerințele lui Salah, imposibile de îndeplinit, conform AS. În aceste condiții, Barcelona prioritizează transferul unui atacant central de clasă în vară. Catalanii visează să-i semneze pe Haaland sau Lewandowski.

Salah nu vine la Barcelona

Pentru că Salah a cerut 17 milioane de euro salariu pe an (5 ani contract), Barcelona exclude mutarea. Gruparea blaugrana ar fi trebuit să achite și o sumă importantă de transfer, nu mai mică de 70 de milioane de euro.

Barcelona s-a abonat la vedetele lui Liverpool, Mascherano, Coutinho și Suarez fiind 3 dintre oamenii de bază ademeniți de catalani în ultimii ani.

Salah, tentat să rămână la Liverpool

Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023. Deși presa internațională a informat inițial că viitorul extremei pe Anfield ar fi unul incert, se pare că o nouă înțelegere a intrat în linie dreaptă. 

Conform Sky Sports, Salah ar fi acum aproape să accepte un nou contract care să-l țină la Liverpool până la finalul carierei.

Salah la Liverpool:

  • 2017-prezent
  • 240 de meciuri
  • 153 de goluri
  • 57 de pase decisive
  • 6 trofee: Campionatul Mondial al Cluburilor, Champions League, Premier League, Supercupa Europei și 2 Cupe ale Ligii Angliei
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.