Campionate

Freiburg face apel, după ce Bayern Munchen a jucat în 12 oameni » Ce riscă bavarezii

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 April 2022

Freiburg a fost învinsă de Bayern Munchen, sâmbătă seara, scor 1-4, însă bavarezii riscă să piardă meciul la „masa verde” din cauză că au jucat cu 12 oameni pe teren timp de câteva secunde. Gazdele au făcut apel și speră să întoarcă rezultatul meciului.

Finalul partidei din etapa a 28-a din Bundesliga a fost unul haotic, iar Bayern Munchen a jucat pentru aproximativ 20 de secunde în 12 oameni.

În minutul 86, la scorul de 3-1, Bayern a făcut două schimbări, dar totul s-a transformat într-o situație rar întâlnită la un astfel de nivel. 

Antrenorul Nagelsmann a decis să-i trimită în teren pe Sule și Sabitzer, urmând să-i înlocuiască pe Kingsley Coman și Tolisso. Totuși, Coman nu a ieșit de pe teren în momentul schimbării, ba chiar a atins mingea ulterior. În acel moment, campioana din Bundesliga juca în 12 oameni.

Freiburg a făcut apel după greșeala incredibilă făcută de Bayern Munchen

Ca răspuns, Freiburg a hotărât să facă apel și să întoarca soarta partidei în instanță, așa cum prevede regulamentul Federației Germane de Fotbal.

„Conducerea lui SC Freiburg a decis, după discuţii intense şi o analiză legală, să depună apel împotriva validităţii meciului cu FC Bayern Munchen”, a precizat clubul, conform Bild.

Momentul în care Bayern Munchen a jucat în 12 oameni

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.