Nationala

Gică Hagi, cu gândul la naționala României: „Am doar două dorințe” + Ce altă echipă ar vrea să antreneze

Gică Hagi (57 de ani), tehnicianul celor de la Farul, a dezvăluit care sunt cele mai mari două dorințe pe care visează să și le mai împlinească în cariera de antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 aprilie 2022

Gică Hagi (57 de ani), tehnicianul celor de la Farul, a dezvăluit care sunt cele două dorințe pe care visează să și le mai împlinească în cariera de antrenor.

După un an de pauză, în care a stat departe de fotbal, „Regele” a revenit în Liga 1, pe bancă, în urma fuziunii dintre Viitorul și Farul, reușind încă din primul an calificarea în play-off.

Deși a refuzat propunerea lui Burleanu de a prelua România după despărțirea de Mirel Rădoi, Hagi încă visează că la un moment dat va fi din nou selecționer. Precedenta experiență a fost în urmă cu mai bine de două decenii, dar și așa, „Regele” speră ca în viitor să fie din nou la cârma unei echipe naționale.

Gică Hagi își anunță revenirea la națională: „Trebuie să aduc unitate, încredere”

Gică Hagi a mărturisit care sunt cele mai mari dorințe pe care le are, iar ambele vizează meseria sa de antrenor la echipe care să performeze. 

Tehnicianul dobrogenilor nu s-a ferit în a declara că speră ca într-o zi să fie pe banca unei formații puternice din Europa. Pe lângă acest vis, Hagi țintește revenirea la o echipă națională și își dorește ca în ciuda vârstei să reușească să își îndeplinească aceste două obiective.

Am două dorințe care mi-aș dori să se împlinească. Prima este să antrenez o echipă foarte bună din Europa, care are aspirații foarte mari. Iar a doua este să antrenez o echipă națională care să aibă un obiectiv foarte îndrăzneț, acela de a fi cea mai bună.

Mai am și eu doar două dorințe, am o vârstă, să vedem dacă se vor împlini. 

Dacă eu ajung într-o zi la echipa națională trebuie să aduc unitate, încredere și un singur obiectiv, fără să mă mai gândesc la alt club”, a declarat Gică Hagi la Pro Arena.

VIDEO Gică Hagi: „Vrem să ajungem și în Europa. Ne trebuie buget!”

>

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.