Liga 1

Șefii lui CFR Cluj au comentat suspiciunile în cazul lui Joao Miguel, gafeurul de la primul gol cu FC Argeș

Faza de la primul gol: Debeljuh transformă în gol cadoul de la Joao Miguel. Foto: Facebook CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 aprilie 2022

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a răspuns acuzațiilor lansate de Cornel Dinu după partida pe care ardelenii au câștigat-o cu FC Argeș, scor 2-0.

La finalul meciului, Cornel Dinu a pus sub semnul îndoielii evoluția lui Joao Miguel, fundașul central al lui FC Argeș, cel care a recidivat, greșind din nou flagrant în fața CFR-ului. 

Acesta acuză o „colectivitate” a fotbaliștilor portughezi din Liga 1, insinuând presupusele relații de prietenie pe care aceștia le-ar avea cu Mario Camora, lusitanul care evoluează pentru CFR Cluj din 2011 și care, între timp, a fost naturalizat și evoluează în naționala României.

Balaj a țnut să-i dea replica lui Dinu, declarând că „suspiciuni există tot timpul, dar în fotbal există greșeli”.

Cristi Balaj: „Joao Miguel a greșit la primul gol pentru că nu s-a informat”

„E normal ca jucătorii să vorbească între ei. Joao Miguel a greșit la primul gol pentru că nu s-a informat, a fost tot timpul cu capul în pământ. Suspiciuni există tot timpul, dar în fotbal există greșeli. Și un jucător de la noi a greșit la meciul cu Voluntari, acum să-l suspectăm și pe el? Este o victorie importantă. 

Asta înseamnă că s-a muncit serios. Respectăm toți adversarii, pentru că s-a demonstrat că surprize pot apărea oricând. Dan Petrescu, așa cum îl știm cu toții, are metode care ne fac să zâmbim la final. Pentru Craiova este greu să se implice la titlu, dar atâta timp cât există șanse matematice se poate orice”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

Joao Miguel, greșeli decisive în favoarea celor de la CFR

Fundașul central al piteștenilor a greșit atât la partida de luni seară din „Gruia”, cât și la precedenta confruntare directă din sezonul regular.

Ieri, Ișfan a pasat în centru, la Miguel, a încercat să continue simplu, „acasă”. Nu s-a uitat însă, iar Debeljuh, pe fază, a interceptat balonul, l-a fentat din preluare pe Greab și a marcat cu o execuție la colțul scurt.

CFR Cluj - FC Argeș. Campioana a deschis scorul în minutul 23, după o eroare imensă a lui Joao Miguel (28 de ani), stoperul piteștenilor, gafeur și la precedenta întâlnire directă.

Precedenta întâlnire directă, din sezonul regulat, a fost decisă de gafa aceluiași Joao Miguel. În minutul 72, la 0-0, Miguel a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte „feroviarilor”.

Miguel a comis-o și pe 19 decembrie 2021 (CFR Cluj - FC Argeș 1-0)

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.