Tenis

„Derapaj Will Smith” în tenis » Gest violent la fileu: și-a lovit adversarul la finalul meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 aprilie 2022

La finalul unui meci disputat luni, în Ghana, într-un turneu ITF destinat juniorilor, a avut loc un moment șocant.

Francezul Michael Kouame (15 ani) era favoritul principal al competiției din Accra (Ghana), dar a fost învins în turul I de localnicul Raphael Nii, scor 2-6, 7-6, 6-7, potrivit FoxSports.

La finalul partidei, jucătorul aflat pe locul 589 în clasamentul juniorilor nu a putut digera înfrângerea în fața adversarului clasat pe locul 1.688.

VIDEO Gest violent pe terenul de tenis: și-a lovit adversarul la finalul meciului

>

Când cei doi jucători s-au întâlnit la fileu, pentru salutul tradițional de la finalul partidei, Kouame a oferit un moment șocant. După ce a dat mâna cu Nii, francezul l-a pălmuit pe adversarul său, spre uimirea celor prezenți la teren.

După incident, rudele lui Nii, prezente în tribună, au încercat să intre pe teren și să-l răzbune pe jucătorul din Ghana, fiind calmate cu greu de alți spectatori.

A adus aminte de derapajul lui Will Smith

Incidentul dintre Kouame și Nii a adus aminte de cele petrecute la Gala Premiilor Oscar.

Will Smith, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor principal la Gala Premiilor Oscar, pentru prestația din „King Richard”, a fost protagonistul unui moment incredibil. A urcat pe scenă și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.