Liga 1

Planuri mari la CFR Cluj cu stadionul din Gruia: „Am discutat deja cu o firmă din străinătate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 April 2022

CFR Cluj se apropie de câștigarea celui de-al 5-lea titlul consecutiv din Liga 1, iar șefii echipei au planuri mari.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, a anunțat că există un plan pentru modernizarea arenei.

CFR Cluj vrea să-și modernizeze stadionul

„Avem discuții în acest sens pentru tribuna 1 și pentru zona în care nu există tribună. Avem planuri în viitor. S-a discutat deja cu un constructor care dorește să vină alături de clubul nostru. Este o firmă din străinătate care dorește să-și asocieze imaginea cu CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj la ProArena.

Arena „Dr.Constantin Rădulescu” a fost construită inițial în 1973. După promovarea în Liga 1, Arpad Paszakany, patronul de atunci al clujenilor, a demarat un amplu proces de modernizare, care a costat 20 de milioane de euro și care s-a finalizat în 2008. Acum, stadionul are o capacitate de 22.198 de locuri.

CFR Cluj a schimbat și noctura

În septembrie, CFR Cluj a schimbat nocturna stadionului. A fost investiție totală de 1,8 milioane de euro. Instalația care exista la arena campioanei datează de aproape un deceniu și jumătate. Mai precis din vara lui 2007, atunci a fost inaugurată, cu un an înainte de cucerirea primului titlu și a celui dintâi sezon în care CFR a participat în grupele Champions League.

De această operațiune s-a ocupat firma EnergoBit, una dintre cele mai importante societăți din Cluj, care e deținută de 3 oameni de afaceri, unul dintre ei fiind Ștefan Gadola, acționar minoritar al clubului CFR.

VIDEO Bănel Nicoliță, mărturisiri dureroase: „Impresarul m-a nenorocit! Mi-a încheiat cariera la 31 de ani, e regretul vieții mele”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.