Liga 1

Budescu, ofertat din Liga 1 chiar dacă riscă să nu mai joace în 2022: „Valoarea lui nu poate fi contestată”

Constantin Budesu // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Remus Răureanu, Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 05 April 2022

Accidentat pe 2 aprilie, în FC Voluntari – Farul 3-1, după 32 de minute, Constatin Budescu (33 de ani) ar putea continua și din vară la formația din Ilfov. Șefii grupării din play-off i-au pregătit un nou contract.

Mijlocașul a fost scos pe targă, acuzând dureri la piciorul stâng, și a fost operat luni, după ce fost diagnosticat cu ruptură de tendon. Accidentarea mijlocașului este asemănătoare cu cea pe care a avut-o Mike Cestor, fundașul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari. Acesta a stat departe de teren 8 luni, din octombrie 2020 până în iulie 2021. 

Dacă Budescu va absenta la fel de mult, înseamnă că ar reveni pe teren abia în decembrie, cu 2 luni înainte de a împlini 34 de ani!

Ofertă pentru Budescu din bani publici

Contractul lui Budescu cu FC Voluntari expiră la finalul acestui sezon. Totuși, oficialii clubului din Ilfov, care primește 3 milioane de euro de la Consiliul Local, sunt gata să-i ofere acestuia o nouă înțelegere.

„Îi vom oferi lui Budescu prelungirea contractului. E un gest normal față de un fotbalist a cărui valoare nu poate fi contestată și care s-a accidentat pe teren, jucând pentru FC Voluntari”, a declarat Bogdan Bălănescu, președintele clubului, pentru GSP.ro.

300.000 europe lună plătește FC Voluntari pentru salarii

Budescu, optimist după accidentare: „Ne revedem curând!”

La scurt timp după accidentarea suferită la partida cu Farul, Constantin Budescu a transmis un prim mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături în momentele dificile și i-a liniștit pe fani anunțând că abia așteaptă să revină pe terenul de fotbal.

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune! Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, dar ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrățișez cu drag!”, a fost mesajul lui Budescu, postat pe contul său de Instagram.

VIDEO Budescu: „Dacă promovează, aș vrea să merg la Petrolul de la anul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.