Liga 1

Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

+10 Foto
De ani buni, CFR Cluj domină autoritar Liga 1 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 April 2022

Cornel Dinu și Basarab Panduru, doi foști jucători care nu mai au nevoie de nicio prezentare, nu s-au ferit să critice prestațiile sărăcăcioase ale campioanei CFR Cluj. Fără să practice cel mai spectaculos fotbal, „feroviarii” se îndreaptă către cel de-al cincilea titlu la rând.

Declarațiile celor doi au venit la scurt timp după partida câștigată de CFR în fața lui FC Argeș, scor 2-0, o victorie obținută în stilul caracteristic de clujeni. Deși elevii lui Petrescu n-au propus un fotbal impresionant, prin cinism și organizare defensivă bună au câștigat alte 3 puncte care i-au depărtat și mai mult de FCSB. 

Cornel Dinu și Basarab Panduru n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

„Rămân la aceeași părere despre CFR Cluj. Sunt patru campionate câștigate de CFR, iar acesta va fi al cincilea. Eu parcă văd cu totul și cu totul altfel fotbalul. O fi din cauza bătrâneții, din cauza fotbalului pe care l-am trăit eu. Dar nu cred că m-aș bucura vreo secundă dacă aș obține o victorie așa cum o obține CFR. Calitatea jocului lasă total de dorit” a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport. 

„Mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri. Parcă n-ai vrea să fii suporterul CFR-ului. Te bucuri doar o dată pe an, când iei titlul. În rest, deloc”, a spus și Basarab Panduru, aflat în platoul emisiunii moderate de Dan Udrea. 

Mă așteptam să nu facem cel mai bun meci după această pauză. Nu am făcut, am spus că mai important este rezultatul. E o victorie mare, însă mai urmează încă 7 finale. Nu e nimic jucat, să vedem ce urmează. 

Avem un meci foarte greu la Craiova, oltenii vin cu moral foarte bun după victoria cu FCSB. Sperăm însă la un rezultat pozitiv

- Dan Petrescu, după victoria cu FC Argeș

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FC Argeș 2-0

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.