Liga Campionilor

Andy Robertson, atacat cu brichete la Lisabona de fanii Benficăi: „Poate îi ajută să se lase de fumat” + Ce i s-a întâmplat unui coleg

Andy Robertson// Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 06 April 2022

Andy Robertson (28 de ani) i-a avertizat pe fanii Benficăi să nu mai arunce obiecte pe teren: „Ne pot răni”. Columbianul Luis Díaz, transferat de la Porto, a fost lovit în spate cu o bară. Liverpool a învins-o cu 3-1 pe Benfica la Lisabona.

Liverpool nu poate rata semifinala. 3-1 la Lisabona, chiar dacă Benfica a avut șansa unui 2-2 care ar fi păstrat-o în joc la returul de pe „Anfield”. 

Andy Robertson: „Erau frustrați” 

Pe teren, „cormoranii” au avut mai multe probleme cu fanii „vulturilor” decât cu jucătorii adverși. Andy Robertson a făcut slalom printre brichetele transformate în proiectile de suporterii portughezi.

„Nu prea erau fericiți, așa e? Au lansat brichete spre mine, poate că îi ajută să se lase de fumat”. Fundașul stânga a și zâmbit la interviul pentru BT Sport. „Niciun obiect nu m-a atins, dar au trecut destul de aproape”

Andy Robertson// Foto: Julian Finney/Getty Images

Scoțianul știe că „erau frustrați, înțeleg acest lucru. Totuși, n-ar trebui să arunce nimic pe teren, ne pot răni. La cornere, băteam și plecam de acolo cât de repede puteam”.

Luis Diaz a primit o lovitură în spate după gol 

Colegul său Luis Diaz, columbian transferat în ianuarie de Liverpool după doi ani și jumătate la Porto, a fost lovit cu o bară subțire, aruncată de un susținător lusitan chiar după ce atacantul a marcat golul de 3-1. 

Captură: Facebook// Nasir Jabbar, preluată de sportbible

Diaz se bucura alături de coechipieri când a simțit lovitura în spate. Era exact ce avertiza Robertson: „Ne pot răni”. Sud-americanul nu a dat însă atenție și meciul s-a încheiat fără alte incidente pe „Da Luz”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.