Tenis

Irina Bara, parcurs bun la turneul de la Bogota » S-a calificat în optimile de finală

Irina Bara, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 April 2022

Irina Bara (27 ani, 118 WTA) a trecut de argentinianca Paula Ormaechea (29 ani, 146 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Bogota, dotat cu premii totale de 239.477 de dolari.

Românca a început ezitant meciul și nu a reușit să câștige niciunul din primele 3 game-uri pe propriul serviciu, dar a recuperat pe final de set. Greșind mai puțin, Bara a închis primul set, scor 6-3.

Actul setund nu a diferit cu mult. Jucătoarele și-au împărțit break-urile până la scorul de 2-2. Din acel moment, Irina a început să forțeze. În ciuda celor 7 duble greșeli comise pe parcursul a o oră și 43 de minute, românca a pus capăt meciului, scor 6-3, 7-5.

Irina Bara este în „optimi” la WTA Bogota

Grație acestei victorii, Irina s-a calificat în optimile de finală ale turenului din capitala Columbiei și și-a asigurat un cec de 3.800 de dolari şi 30 de puncte WTA. În următorul meci, sportiva noastră o va întâlni pe olandeza Suzan Lamens (22 ani, 204 WTA).

Cele două s-au întâlnit chiar luna trecută, însă duelul a fost câștigat clar de Lamens, scor 6-0, 6-0, la turneul ITF de la Anapoima, Columbia.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.