Liga 2

Remiză albă între Petrolul și Hermannstadt în etapa #3 a play-off-ului Ligii 2

+19 Foto
Petrolul – Hermannstadt 0-0, în play-off-ul Ligii 2 // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 April 2022

Miercuri la ora 16:30 a început etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, iar lupta pentru promovare este tot mai intensă. Toate partidele rundei vor fi liveSCORE pe GSP.ro.

Remiză albă între Petrolul și Hermannstdat

În cel de-al doilea meci al zilei din liga secundă, Petrolul și Hermannstadt, ocupantele primelor două poziții, au remizat, scor 0-0, într-o partidă desfășurată pe stadionul „Ilie Oană”.

Petrolul a fost echipa care a avut prima șansă să deschidă scorul, dar reluarea lui Bratu (20), cu capul, din centrarea lui Pashov, a trecut peste transversală. 

Diarra (44) nu a profitat de eroarea lui Stoica și, rămas într-o poziție ideală, a ratat ținta, șutul expediat de acesta fiind mult sub așteptări.

Tot gazdele au fost periculoase și după întoarcerea de la vestiare. În urma unui corner, Huja, cu capul, a dat puțin pe lângă poartă. 

Diarra (70), din pasa primită de la portarul Avram, a trimis spre buturile apărate de Iliev un șut violent, care însă nu a produs modificări pe tabelă.

S-a terminat 0-0, iar prahovenii nu găsesc încă drumul spre succes în acest play-off, bifând două rezultate de egalitate și o înfrângere.

Petrolul – Hermannstadt 0-0

GALERIE FOTO Petrolul - Hermannstadt // foto: Imago

+19 Foto
Petrolul - Hermannstadt // foto: Imago

Petrolul – Hermannstadt, echipele de start

Petrolul Ploiești: R. Avram - G.Pashov, F.Huja, B.Meijers, V.Țicu - E.Ceobotaru, M.Chindriș, S.Pârvulescu, C.Tucaliuc, M.Bratu - I.Diarra 
Rezerve: S.Moroz, M.Constantinescu. S.Măzărache, A.Sabău, S.Takayuki, S.Jarovic, V.Lică, M.Cioiu, C.Țolea 
Antrenor: Nicolae Constantin 

Hermannstadt: Iliev - Pantea, Bejan, Stoica, Opruț - Alhassan; Mino, Biceanu - Balaure, Popescu, Hora. 
Rezerve: Muțiu - Antoche, Tomșa, Blejdea, Oroian, Petrescu, Năstăsie, Paraschiv, Buhăcianu. 
Antrenor: Marius Măldărășanu

Chiajna, victorie cu emoții în prelungiri

Etapa a 2-a din play-off-ul ligii secunde a debutat la Chiajna, acolo unde echipa gazdă a primit vizita celor de la Unirea Slobozia. Trupa antrenată de Ianis Zicu s-a impus cu scorul 1-0 și și-a adjudecat toate punctele puse în joc la ultima fază a partidei.

Ilfovenii au fost mai periculoși în startul întâlnirii, iar Llullaku (15) a fost primul care a amenințat buturile lui Poiană. Acesta a primit o centrare foarte bună din partea stângă, dar a trimis puțin pe lângă poartă, cu capul, din 6 metri.

Același Llullaku a pasat în minutul 35 pentru Neluț Roșu, dar șutul expediat de acesta a trecut cu mult peste transversală.

Chiajna a dat lovitura în minutele adiționale, atunci când, în urma unei faze încâlcite în careul ialomițenilor, Gabriel Deac a găsit drumul spre poartă, marcând din unghi golul de trei puncte al ilfovenilor. 

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-0

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia, echipele de start

Concordia Chiajna: Aldescu - Borța, Palmeș, Marc (c), Cherecheș – D. Codrea, N. Roșu – Llullaku, Matiș, Ad. Voicu – Batin
Antrenor: Ianis Zicu

Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (c) – I. Coadă, Cruceru – Greu, Bolohan, Afalna – Rob. Silaghi
Antrenor: Adrian Mihalcea

U Cluj – CSA Steaua, live joi de la 19:30

  • Click AICI pentru live + statistici
  • În direct pe LookSport, Orange Sport și DigiSport

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.