Liga 1

Fanii Rapidului vor să facă show la Arad » Câți vin la meciul cu UTA + Mesajul pentru Mutu după 4 victorii la rând

Articol de Marius Mărgărit  —  Wednesday, 06 April 2022

La meciul dintre UTA și Rapid, care se va juca la Arad, se anunță o atmosferă spectaculoasă.

  • UTA – Rapid e programat duminică, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, LookSport și DigiSport

Încurajați de cele patru victorii consecutive din mandatul lui Adi Mutu, fanii Rapidului anunță că vor veni în număr mare pe stadionul „Francisc von Neuman” pentru a-și susține favoriții. Astfel, 1.000 de fani vor veni din toată țara pentru a fi alături de formația alb-vișinie. 

În plus, suporterii care l-au contestat pe Mutu la numirea acestuia ca antrenor al Rapidului, din cauza trecutului dinamovist, spun acum că sunt încântați de evoluția echipei sub comanda „Briliantului”.

Mutu i-a cucerit pe fanii Rapidului

„Venim cu un charter de 190 de locuri, două vagoane de tren și 6 autocare din toată țara. Vin brigăzi de la Satu Mare, Oradea și Deva. O să facem spectacol. Pentru UTA e derby, pentru noi e un meci obișnuit. Vom bate tot până la final. 

Mutu ne-a demonstrat că e profesionist. Conduce bine echipa și se vede schimbare de atitudine. E clar că a schimbat lucrurile în bine. Are tot sprijinul nostru”, a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, pentru GSP.ro.

Victor Pițurcă: „Cea mai frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești”

Victor Pițurcă, 65 de ani, e impresionat de atmosfera pe care o creează fanii Rapidului.

„Atmosferă incredibilă, excelentă la Rapid! Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar cea mai bună și frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești. Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, aceste echipe când sunt în Liga 1, suporterii sunt incredibili, fantastici”, a declarat Victor Pițurcă la ProArena.

Mihai Stoica: „UTA are cel mai frumos public”

 

Oficialul de la FCSB s-a declarat impresionat de publicul pe care UTA îl are la meciurile la Arad.

„Publicul de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Gabi Manu, declarații despre situața de la Rapid: „Lui Sefer îi face bine venirea lui Mutu”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.