Liga 1

Am aflat câți bani bagă CFR Cluj în modernizarea stadionului » Nelu Varga scoate o sumă uriașă din buzunar

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 06 aprilie 2022

Apar noi informații legate de modernizarea stadionului lui CFR Cluj, anunțată de președintele Cristi Balaj.

Oficialii liderului din Liga 1, care se pregătește de câștigarea celui de-al 5-lea titlul la rând, lucrează din greu pentru a pune la punct toate detaliile legate de modernizarea arenei din Gruia.

Nelu Varga plătește 15 milioane de euro pentru modernizarea arenei lui CFR Cluj

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, au început lucrările de proiectare pentru noua peluză a stadionului. Execuția va fi realizată de o firmă de construcții din străinătate, care va deveni și sponspor al echipei, iar de proiectare se ocupă o companie românească, Bog'Art.

Pe lângă noua peluză, oficialii lui CFR au de gând să construiască un restaurant și să modernizeze tribuna 1 și lojele, urmând a se schimba și gazonul. În total, investiția se va ridica la 15 milioane de euro. Suma va fi plătită în integralitate de patronul Neluțu Varga.

Avem discuții în acest sens pentru tribuna 1 și pentru zona în care nu există tribună. Avem planuri în viitor. S-a discutat deja cu un constructor care dorește să vină alături de clubul nostru. Este o firmă din străinătate care dorește să-și asocieze imaginea cu CFR Cluj.

- Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj la ProArena.

Arena „Dr.Constantin Rădulescu” a fost construită inițial în 1973. După promovarea în Liga 1, Arpad Paszakany, patronul de atunci al clujenilor, a demarat un amplu proces de modernizare, care a costat 20 de milioane de euro și care s-a finalizat în 2008. Acum, stadionul are o capacitate de 22.198 de locuri.

VIDEO Tavi Popescu, dezvăluie: „Golul cu CFR mi-e cel mai drag”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.