Campionate

Basarab Panduru ironizează un star din Premier League: „120 de milioane în bătaie de joc! El are treabă cu freza, cu gambele, să leșine doamnele în tribună”

Basarab Panduru (51 de ani) crede că Manchester City a greșit când a plătit 117,5 milioane de euro pentru mijlocașul englez Jack Grealish (26 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 aprilie 2022

Basarab Panduru (51 de ani) crede că Manchester City a greșit când a plătit 117,5 milioane de euro pentru mijlocașul englez Jack Grealish (26 de ani). 

Cea mai tare mutare a verii trecute în Premier League a fost cea a lui Grealish la City. Pep Guardiola a insistat pentru aducerea mijlocașului, dar adaptarea nu a fost conform așteptărilor. Jack a marcat doar 4 goluri 31 de partide, lucru ironizat de Basarab Panduru.

Basarab Panduru, ironic la adresa lui Grealish: „E bătaie de joc”

„Îl aduci pe «Prima donna» ca să leșine doamnele prin tribune. L-a ajutat să facă niște contracte. Nu poți să dai 120 de milioane de euro. E bătaie de joc, arunci cu banii pe geam, în loc să aduci un atacant. Nu aveai nevoie de el, ai fotbaliști acolo, pe Foden, Bernardo Silva, Sterling.

Nu există așa ceva. E jucător care dă două goluri într-un an, nu face nimic. El are treabă cu freza, își lasă jambierele să i se vadă gambele. Se uită mereu în camera, să vadă lumea cum arată”, a comentat Basarab Panduru, la Orangesport.

Cota lui Grealish, în cădere liberă

Jack Grealish s-a format și afirmat la Aston Villa. În toamna anului 2021, imediat după transferul la Machester City, cota lui de piață, potrivit Transfermarkt, ajunsese la 100 de milioane de euro. 

Evoluțiile sub așteptări, 4 goluri și 3 pase decisive în 31 de apariții, au adus un regres și în privința valorii, estimată acum la 80 de milioane de euro.

1 golîn 20 de meciuri are Jack Grealish în prima reprezentativă a Angliei

VIDEO Grealish și Bernardo Silva, show în cantonamentul lui Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.