Liga 1

Titularul lui Dinamo dezvăluie: „Am renunțat la 250.000 de euro” + „Asta e adevărata Universitatea”

Vlad Morar

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Thursday, 07 April 2022

Atacantul Vlad Morar (28 de ani), ajuns în iarnă la Dinamo, de la Gaz Metan, a vorbit în conferință înainte de meciul contra celor de la FCU Craiova.

  • Dinamo – FCU Craiova se joacă vineri, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport, DigiSport și Orange Sport.

Trecut de-a lungul carierei pe la la U Cluj, Petrolul, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari, UTA și Gaz Metan, Vlad Morar a dezvăluit ce sumă a pierdut din cauza restanțelor fostelor sale formații.

VIDEO. Vlad Morar: „Am renunțat la 250.000 de euro de când am început fotbalul”

>

„Am renunțat la 250.000 de euro de când am început fotbalul. De la Gaz mai am de luat 50.000 de euro. La Mediaș nu aveam ce face. Dacă nu renunțam, stăteam până la vară și era foarte greu. 

Am ales să vin la Dinamo pentru că echipa m-a dorit foarte mult. Acum trebuie să salvăm Dinamo. Vrem să ne salvăm și de la baraj. Echipa trebuie să fie an de an în play-off”, a spus Vlad Morar la conferința de presă.

„FCU Craiova e adevărata Universitatea Craiova”

Dorit în iarnă de Adrian Mititelu, Morar s-a declarat de partea celor de la FCU Craiova în războiul pentru identitatea Științei cu CS Universitatea. 

„Ne așteaptă o partidă dificilă, dar sperăm ca la finalul meciului să luăm cele trei puncte. Craiova a avut o serie de rezultate pozitive de când a venit Napoli, dar sperăm să luăm mâine toate punctele. E un derby. Cea pe care o întâlnim vineri e echipa adevărată a Universității Craiova.

După meciul contra Chindiei, este o atmosferă bună. Sperăm să ne bucurăm și după cel contra Craiovei. Vom avea două partide foarte importante. După aceea, poate ne vom gândi la salvarea directă. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a adăugat Vlad Morar.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.