Liga 1

Gaz Metan a suferit încă o depunctare » Cum arată clasamentul actualizat din play-out

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel ultimul meci jucat, 0-4 cu UTA // foto: Facebook @ UTA Arad

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 aprilie 2022

Clubul Gaz Metan a fost penalizat de către Comisia de Disciplină a FRF pentru datoriile față de Sergiu Cristian Popovici (29 de ani), jucător la echipa din Mediaș în sezonul 2017/2018.

Formației din Mediaș i-au fost scăzute alte două puncte, cu care a ajuns la un total de 36 de puncte „topite” în acest sezon din cauza datoriilor. Cu această ultimă depunctare, Gaz Metan, ultima în play-out, a ajuns la -13 puncte în clasament.

Pe deasupra, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat o interdicție la transferuri pentru sibieni.

Gaz Metan a suferit încă o depunctare

Dacă datoriile către Popovici - jucător liber de contract în prezent - nu vor fi achitate în termen de 15 zile calendaristice, Gaz Metan va suferi o depunctare suplimentară, de alte două puncte.

În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul Gaz Metan Mediaș cu interzicerea dreptului de a transfera și / sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. 

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 17.03.2022 – 31.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022.

- Decizia Comisiei de Disciplină, publicată pe lpf.ro

Cum arată clasamentul din play-out după ultima depunctare a lui Gaz Metan

În următoarea etapă din play-out, pe 11 aprilie, Gaz Metan va juca cu CS Mioveni.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.