Diverse

„Gigi Style” » Becali, fotografiat pe aeroport, înainte de plecarea la Muntele Athos: „Mi-a dat 200 de euro, să am pentru copii”

+45 Foto
Gigi Becali, miercuri, pe aeroport / Sursă foto: Viva

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 aprilie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut, zilele trecute, o apariție inedită pe  aeroportul „Henri Coandă”, de unde a plecat, însoțit de MM Stoica și Alexandru Tudor, într-un pelerinaj de câteva zile în Grecia, la Muntele Athos.

Cu totul diferit față de aparițiile de la palatul său - care - Becali a plecat în Grecia îmbrăcat într-o ținută lejeră: o pereche de pantaloni de trening și un hanorac simplu, cu care aproape că trecea neobservat prin zona de plecări a aeroportului. 

Situația s-a schimbat când un tânăr l-a oprit pe latifundiar pentru a face o poză alături de el, scrie Revista Viva. Becali a fost darnic cu fanul respectiv, căruia i-a oferit 200 de euro după ce a aflat că are acasă trei copii mici

Gigi Becali, abordat de un străin în aeroport: „A scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru copii”

„L-am întrebat: «tăticu, fac și eu o poză cu tine?» Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. 

M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei. Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a declarat tânărul, potrivit tabloidului Cancan.

Gigi Becali, MM și Alexandru Tudor, în pelerinaj pe Muntele Athos

Gigi Becali, MM Stoica și Alexandru Tudor au plecat preț de câteva zile la Muntele Athos, de unde vor reveni înaintea meciului FCSB - FC Voluntari, din 11 aprilie, notează Fanatik. E pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei când Becali ajunge la Athos, un loc plin de semnificații religioase.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil.

- Gigi Becali, în urmă cu câteva luni, conform Viva

FOTO / Gigi Becali și ipostaze inedite în care a fost surprins de-a lungul vieții

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

VIDEO Gigi Becali, încă un discurs halucinant: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.