Liga 2

Daniel Oprița, nervos după înfrângerea împotriva clujenilor: „Mai bine pierzi un joc așa cum l-am pierdut noi, decât să-l câștig ca ei” + acuze la adresa arbitrului

+27 Foto
Daniel Oprița Foto: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 07 aprilie 2022

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a analizat înfrângerea echipei sale, scor 0-1 în deplasarea de la Universitatea Cluj.

Antrenorul Stelei s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al meciului și este de părere că echipa sa merita minimum un egal după jocul bun prestat pe Cluj Arena.

>

„O partidă pe care, cel puțin în a doua repriză, am controlat-o. Am încercat să jucăm fotbal, am avut și ghinion, contra unei echipe care s-a apărat cu toți jucătorii. Se bucură, e normal. Au luat 3 puncte. Dar, câteodată mai bine pierzi un joc așa cum l-a pierdut noi, decât să-l câștigi cum l-au câștigat ei. 

Jocul îmi dă speranțe pentru viitor, o echipă care a încercat să joace fotbal. Se mai întâmplă să pierdem. Însă fotbalul, când nu-l păcălești și când încerci să joci, te va răsplăti”, a declarat Daniel Oprița la Look Sport.

Daniel Oprița acuză arbitrajul din U Cluj - CSA Steaua

Tehnicianul a acuzat și maniera de arbitraj a „centralului” Robert Avram. Acesta a incriminat o fază din prima repriză, când golgeterul Remus Chipirliu a ieșit accidentat în urma unei intrări dure a lui Balgiu, nesancționate de arbitru.

„Un fault care în care nu s-a acordat nici măcar cartonașul galben, domnul arbitru să-mi explice și mie cum, de la 2 metri, a uitat să scoată un cartonaș clar. Era spre roșu. Nu știu cât o să stea. I s-a umflat rău glezna.

L-a scos din joc pentru mai multe meciuri. Nu-i dai nici măcar galben, mi-a zis că a greșit, așa cu o aroganță. Poate că dacă era Chipirliu, golgeterul Ligii 2, era altceva”, a mai precizat Oprița.

Alte reacții după U Cluj - CSA Steaua 1-0:

A fost un meci intens, am făcut un joc bun în repriza a doua, dar am repetat greșelile din trecut. Începem de la 0-1 și e greu să revii apoi 
Adi Popa, mijlocaș CSA Steaua

>

A fost un meci foarte greu, foarte frumos, strâns. Două echipe bune. Mă bucur că am câștigat, e cel mai important. Sunt fericit și că am marcat. M-am simțit fotbalist azi, cu atâția fani în tribune 
Florian Haită, mijlocaș U Cluj

>

În repriza a doua am văzut la mulți jucători de-ai mei că sufereau, iar Steaua și-a creat ocazii de a marca. Recunosc superioritatea Stelei din partea a doua, dar a fost important că n-am mai primit gol din fază fixă, ne-am apărat foarte bine. Ar fi important ca fanii să fie mereu alături de noi, cum au fost în seara asta 
Erik Lincar, antrenor U Cluj

>

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.