Liga 1

Sold-out la un meci din play-out-ul Ligii 1 » Forțele de ordine, în alertă maximă

UTA a anunțat că toate biletele pentru meciul cu Rapid, de sâmbătă, ora 20:30, au fost vândute.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 April 2022

UTA a anunțat că toate biletele pentru meciul cu Rapid, de sâmbătă, ora 20:30, au fost vândute.

  • UTA - Rapid, în runda cu numărul 4 a play-out-ului Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro

Fanii fotbalului românesc au așteptat sfârșitul pandemiei, iar acum revin pe stadioane. La meciul dintre UTA și Rapid sunt așteptați peste 12.000 de spectatori, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”.

Sold-out la UTA - Rapid

Anunțul vânzării tuturor biletelor a fost făcut de antrenorul Ionuț Badea, printr-un clip special de prezentare: „Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”.

>

Rapidiștii susțin că vor avea în jur de 1.000 de susținători, fani veniți de la București, dar și „frații” timișoreni de la SSU Poli. Meciul prezintă un grad mare de risc. 

UTA și Rapid sunt în luptă directă pentru primele două locuri din play-out, cele care oferă șansa calificării în preliminariile Conference League. Giuleștenii au câștigat primele 3 partide și conduc clasamentul, cu 29 de puncte. Arădenii sunt pe 4, cu 26 de puncte.

VIDEO Sergiu Radu, fost campion cu Rapid, despre venirea lui Mutu în Giulești: „Trebuie să fie trup și suflet pentru acest club!”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.