Stiri extrasport

Război în Ucraina, ziua 44 » Cruzime cumplită a rușilor! Racheta cu care au ucis 39 de civili și au rănit alți peste 100 avea scris pe ea: „Pentru copii”

Au trecut 44 de zile de la startul invaziei declanșate de Rusia în Ucraina. Evenimente reprobabile continuă să aibă loc.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 April 2022

Au trecut 44 de zile de la startul invaziei declanșate de Rusia în Ucraina. Evenimente reprobabile continuă să aibă loc. 

Mesaj inuman pe racheta de la Kramatorsk

Una dintre rachetele care au lovit gara din orașul Kramatorsk era însemnată de forțele ruse cu mesajul „pentru copii”, potrivit Inews. Proiectilul a fost fotografiat de oamenii din zonă. 

Potrivit guvernatorului regiunii Kiev, citat de Daily Mail, bilanțul morților a crescut la 39. Printre ei se numără și 4 copii.

Zelenski, reacție după atacul de la Kramatorsk

Volodomir Zelenski, președinte Ucrainei, a taxat gestul inuman al rușilor: „Invadatorii au lovit gara din Kramatorsk, unde mii de cetățeni pașnici așteptau evacuarea... Cel puțin 30 au fost uciși, aproximativ 100 au suferit răni mai mult sau mai puțin grave. Poliția și echipele de salvatori sunt la fața locului. 

Rușii inumani nu renunță la metodele lor. Nu au puterea și curajul să ne înfrunte pe câmpul de luptă, așa că atacă în mod cinic populația civilă. Acesta este răul absolut. Și, dacă nu va fi pedepsit, nu se va opri niciodată”.

Dolgopolov, imagini îngrozitoare din gara Kramatorsk

Gara din Kramatorsk, oraș situat în estul Ucrainei, folosită pentru evacuarea civililor, a fost lovită astăzi de două rachete ale armatei ruse. Potrivit primelor informații oficiale, cel puțin 30 de persoane și-au pierdut viața și peste 100 sunt rănite.

Fostul jucător de tenis Aleksandr Dolgopolov a postat un clip video tulburător: „Barbarii din Rusia au lovit gara din Kramatorsk. Mii de civili erau acolo și așteptau să fie evacuați. Da, știau că pe acolo sunt scoși oamenii, dar au atacat. Așa fac mereu, țintesc civili. 30 de persoane au murit”.

Vezi și alte știri despre războiul pornit de Rusia în Ucraina: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.