Campionate

Ce se întâmplă după ce Bayern a jucat în 12 cu Freiburg » Decizia anunțată astăzi

Lucas Hernandez, Coman, Muller/ foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 08 April 2022

Bayern Munchen a câștigat cu 4-1 împotriva lui Freiburg, sâmbătă, în etapa 28 din Bundesliga. Preț de câteva secunde, bavarezii au avut 12 oameni pe teren, iar adversarii au făcut apel pentru a câștiga meciul la „masa verde”.

Astăzi, Tribunalul Sportiv din Germania a respins apelul lui Freiburg, considerând că Bayern nu a fost vinovată pentru momentele în care a avut 12 jucători pe teren, anunță Bild.

Apelul lui Freiburg a fost respins

„Partea mică de vină a echipei din Munchen nu a fost suficientă pentru a justifica consecința juridică gravă a unei reclasificări a meciului”, a declarat Stephan Oberholz, președintele Tribunalului Sportiv din Germania.

Conform sursei menționate, cei de la Freiburg au acceptat verdictul și nu vor ataca decizia.

Bayern a jucat în 12 oameni

În minutul 86, la scorul de 3-1, Bayern a făcut două schimbări, dar totul s-a transformat într-o situație rar întâlnită la un astfel de nivel.

Antrenorul Nagelsmann a decis să-i trimită în teren pe Sule și Sabitzer, urmând să-i înlocuiască pe Kingsley Coman și Tolisso. Totuși, Coman nu a ieșit de pe teren în momentul schimbării, ba chiar a atins mingea ulterior. În acel moment, campioana din Bundesliga juca în 12 oameni.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.