Liga 1

Fostul oficial de la Rapid se îndoiește de strategia giuleștenilor: „Să umple stadionul cu abonați? Am mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron”

Suporterii lui Rapid au umplut stadionul la primele două meciuri ale alb-vișiniilor pe Giulești // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 April 2022

Florin Manea nu crede că în strategia Rapidului, care a anunțat că vrea să vândă doar abonamente pentru sezonul viitor.

Florin Manea nu îi menajează pe giuleșteni, după ce președintele Daniel Niculae a anunțat că pentru sezonul viitor se vor vinde doar abonamente, nu și bilete, Ex-directorul sportiv al Rapidului a ironizat planul clubului, explicând că e mai probabil ca el să o întâlnească pe actrița Charlize Theron, declarată cea mai sexy femeie din lume în 2007.

Florin Manea, despre posibilitatea ca Rapid să umple stadionul cu abonați

„Cred că am eu mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron. În alte țări se vând toate abonamentele, la Rangers au vândut 45.000 de abonamente. Acolo oamenii sunt altfel. Ei sună înainte, anunță că nu vor merge la meci și clubul emite bilete”, a spus Manea la Prosport Live.

Capacitatea noului stadion din Giulești este de 14.000 de locuri. La ambele meciuri jucate de Rapid până acum, amicalul cu Poli Timișoara, 1-0, respectiv meciul de campionat cu FC Botoșani, scor 3-0, toate biletele au fost vândute.

Florin Manea a pus sub semnul întrebării și potența financiară a acționarului majoritar de la Rapid, Victor Angelescu:

„Nu am stadion, nu am autocar, nu am bază de pregătire. Am și 6 milioane datorii. Nu avem ce să vindem. Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur”.

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.