Liga 2

Nae Constantin numește „cel mai bun jucător din Liga 2” după victoria Petrolului: „Poate face față la orice echipă din Liga 1”

Sory Diarra, într-un meci între Petrolul și Hermannstadt // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 aprilie 2022

Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul de la Petrolul Ploiești, spune despre Sory Ibrahim Diarra (22) că este „de departe, cel mai bun fotbalist din Liga 2”.

În această după-amiază, Petrolul a obținut prima victorie din play-off, 1-0 cu Concordia Chiajna. Unicul gol al partidei a fost înscris de malianul Sory Ibrahim Diarra, care a ajuns la 13 reușite în acest sezon de Liga 2. Este cel mai bun marcator, la egalitate cu Bogdan Chipirliu!

După meci, Nicolae Constantin, antrenorul „lupilor galbeni”, l-a elogiat pe Diarra, jucător adus vara trecută de la Unirea Slobozia.

Nae Constantin, după Concordia Chiajna - Petrolul: „Diarra este cel mai bun fotbalist din Liga 2”

„Diarra este, de departe, cel mai bun fotbalist din Liga 2. Poate face față la orice echipă de Liga 1”, a declarat Constantin la DigiSport. 

El a spus și că Petrolul merită să urce în Liga 1 la finalul sezonului:

„Petrolul este o echipă de tradiție, cu suporteri, stadion, trebuie să facem tot posibilul să o aducem în prima ligă”.

„Trăim periculos, la meciul ăsta nu voi face nicio analiză. Nu mă mai interesează, merg să mă bucur alături de băieți pentru că e un rezultat mare! 

Suntem la mâna noastră, o să privim relaxați derby-ul play-off-ului, între Sibiu și Cluj. Mai sunt 6 meciuri foarte importante, ține doar de noi să ajungem în Liga 1”, a concluzionat antrenorul Petrolului.

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Petrolul a ajuns la un total de 54, 6 peste Hermannstadt și 7 peste U Cluj. Cele două echipe au meci direct în această etapă, marți, pe 12 aprilie.

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.