Liga 1

Latovlevici și-a criticat coechipierii după înfrângerea cu Farul: „Eu înțeleg ce presupune play-off-ul, dar unii nu! Jucătorii tineri se prostesc”

Iasmin Latovlevici, FC Argeș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 aprilie 2022

Iasmin Latovlevici (35 de ani) și-a „urecheat” coechipierii după FC Argeș - Farul 0-2.

Calificați în play-off-ul Ligii 1 în doar al doilea an de la promovare, piteștenii au înfrângeri pe linie în cele 4 partide din grupa pentru campionat.

Iasmin Latovlevici, liderul echipei, a sugerat după înfrângerea cu Farul că jucătorii lui FC Argeș nu dau dovadă de seriozitate la antrenamente și în timpul meciurilor.

Iasmin Latovlevici își arată coechipierii cu degetul după FC Argeș - Farul: „Probabil unii nu înțeleg că play-off-ul aduce responsabilități”

„Nu am început meciul cum trebuie, a venit golul destul de repede. Nici a doua repriză nu am început-o mai bine. Nu am fost clari, sper să fie mai bine meciul viitor.

Eu am experiență și știu ce înseamnă să fii privit de mai mulți ochi. Cu acest play-off vin responsabilități mari. Eu înțeleg lucrurile astea, probabil unii nu o fac, dar simt acum. Jucăm acasă, am pierdut iar, începe lumea să fie nemulțumită.

Jucăm pentru noi, sperăm să jucăm bine, să practicăm un joc frumos și să fie mulțumită lumea din tribune, dar meciurile astea nu prea au fost OK”, a declarat fundașul stânga la Look Sport.

Iasmin Latovlevici: „Jucătorii tineri se prostesc”

„Eu te pot schimba pe tine în jumătate de an? La Timișoara mă numeau idiot, îmi ziceau că le știu pe toate. Nu există așa ceva, jucătorii tineri trebuie să înțeleagă ei, să aibă o anumită frică. Cu cât se prostesc mai mult și nu se prezintă bine la meciuri și antrenamente, în timp ce altul muncește de 10 ori mai mult...

Singurul lucru pe care l-am zis, într-o discuție amicală, este că am văzut mulți jucători care erau în top, iar peste jumătate de an n-au ajuns pe nicăieri”, a adăugat Latovlevici. 

În partea a doua, când FC Argeș căuta golul, Latovlevici a adoptat o poziție avansată pe teren.

„A fost o prostie ce am făcut, dar eram furat de emoția mea, de dorința de a încerca să recuperez, să pun presiune. Din păcate, nu pot singur, nu a fost coordonare cu ceilalți jucători, dar a fost și din vina mea, trebuia să mă informez înainte să încerc lucruri de-astea”, a spus Iasmin despre strategia sa.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.