Liga 1

UTA - Rapid, într-o atmosferă senzațională » Stadion plin și o scenografie „furată” de la Tudor Chirilă: „Măcar o dată în viață”

+23 Foto
Meciul dintre UTA și Rapid, din runda cu numărul 4 a play-out-ului Ligii 1, se joacă în fața unui stadion plin până la refuz.

Articol de Alexandra Fechete (foto)  —  Saturday, 09 April 2022

Meciul dintre UTA și Rapid, din runda cu numărul 4 a play-out-ului Ligii 1, se joacă în fața unui stadion plin până la refuz. 

UTA a vândut toate biletele pentru partida cu Rapid, peste 12.000, încă de joi. Atmosfera creată de fanii arădeni, dar și de cei aproape 1.000 de susținători ai gazdelor, a fost incendiară încă din primele minute. Nici măcar ploaia torențială de la Arad nu i-a oprit pe suporteri. 

UTA - Rapid, într-o atmosferă incendiară

Fanii arădeni au pregătit o scenografie specială. În minutul 4, peluza arenei „Francisc von Neuman” a fost colorată în alb-roșu, cu mesajul: „Copilul care aleargă către stadion măcar o dată în viață să mai fii”.Și spectatorii din tribună au contribuit la spectacol. S-au ridicat și au fluturat fularele din dotare.

Textul scenografiei este inspirat din melodia „Copilul care aleargă către mare”, interpretată de trupa Vama și de Tudor Chirilă. 

Susținătorii oaspeților, veniți de la București, dar și de la Timișoara, galeriile celor două formații fiind înfrățite, au răspuns cu zeci de steaguri și mesaje ironice.

UTA și Rapid luptă pentru șefia din play-out

UTA și Rapid sunt în luptă directă pentru primele două locuri din play-out, cele care oferă șansa calificării în preliminariile Conference League. Giuleștenii au câștigat primele 3 partide și conduc clasamentul, cu 29 de puncte. Arădenii sunt pe 4, cu 26 de puncte.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.