Liga 1

Ofițerul de presă al Farului a bruscat un cameraman după meciul cu FC Argeș! Hagi a intervenit: „Lasă-l, bă, să filmeze!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 aprilie 2022

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a urlat la ziariști în curtea stadionului „Nicolae Dobrin”, înconjurat de zeci de copii care-i cereau poze și autografe. În tot acest timp, Sorin Teodoreanu, ofițerul de presă al echipei, a bruscat un cameraman.

La ieșirea din stadionul „Nicolae Dobrin”, la finalul meciului FC Argeș - Farul 0-2, Hagi a fost așteptat de mulți copii, care voiau să facă poze și să ia autografe. În timp ce se poza cu puștii, Hagi a început să strige la jurnaliștii care-l filmau: „Acolo trebuia să vii! Bă, trebuia să vii la conferință, nu să filmezi acum. Trebuia să vii la conferință, tată. Lipsă de respect, tată. De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns”.

Ofițerul de presă al Farului a bruscat un cameraman după meciul cu FC Argeș

A fost momentul în care Sorin Teodoreanu, ofițerul de presă al clubului, a intervenit asupra unui cameraman Orange Sport. I-a pus mâna pe cameră și a împins-o spre pământ pentru a nu mai filma declarațiile șefului său. „Te rog frumos, gata, ajunge!”, a transmis Teodoreanu

Dar Hagi a reacționat imediat: „Lasă-l, bă, să filmeze! Să audă! Să audă toată lumea. E munca ta, tată. Ce dracu, mă luați la... În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la... D-aia am ajuns unde-am ajuns, de ne ducem unde ne ducem. Până când, bă, nene”.

Teodoreanu nu s-a oprit din a face comentarii: „Bătaie de joc, bă!”. Până să ajungă ofițer de presă la Farul, Sorin Teodoreanu a lucrat în presa locală, la Ziua de Constanța.

„Astăzi suntem în groapă! Lăsați vrăjeala cu ce-a făcut Hagi la Ovidiu”

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.