Liga 1

George Găman, salvat de „asistent” în Botoșani - Sepsi » Scene tensionate, după ce arbitrul s-a răzgândit: „Hoții, hoții!”

+7 Foto
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 April 2022

Nervi întinși la maximum în finalul primei părți a meciului dintre FC Botoșani și Sepsi OSK, scor 0-1 la pauză. „Centralul” George Găman a apucat să le acorde un penalty moldovenilor, dar a revenit asupra deciziei după intervenția corectă a asistentului Sebastian Gheorghe.

În minutul 44 al meciului de la Botoșani, la 1-0 pentru oaspeți, Sebastian Mailat a încercat o centrare. Balonul a fost oprit de Bogdan Mitrea, unul dintre stoperii lui Sepsi OSK, iar mingea a ieșit în afara terenului.

George Găman, salvat de asistent în finalul primei reprize din FC Botoșani - Sepsi OSK

Gazdele au reclamat un presupus henț, iar „centralul” George Găman, după câteva momente de ezitare, a arătat spre punctul cu var. Indignați, covăsnenii au „sărit” la asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe, aflat în apropierea scenei.

Au urmat consultări între cei doi arbitri, iar decizia finală a fost de a acorda doar corner pentru FC Botoșani. Reluările oferite de televiziuni au confirmat că Sebastian Gheorghe a contribuit decisiv la un „verdict” final corect, mingea lovindu-l pe Mitrea în zona abdomenului, și nu în braț. 

Oricum, gazdele nu au digerat ușor decizia. Jucătorii și membrii staff-ului au protestat, iar fanii au început să strige „Hoții, hoții”.

Scorul la pauză, 0-1, a fost stabilit de un gol înscris de Alexandru Tudorie în minutul 3, după o acțiune personală superbă. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.