Liga 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2. Bordeianu s-a plâns la flash-interviu și a atras ironiile lui Panduru: „S-a prins! Să-i dăm un premiu”

+23 Foto
Mihai Bordeianu, într-un duel cu Gustavo. Foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 April 2022

CSU Craiova a câștigat acasă cu CFR Cluj, scor 3-2, în derby-ul etapei #4 din play-off-ul Ligii 1. Bordeianu, mijlocașul clujenilor și autor al golului de 1-1, a oferit mai multe răspunsuri acide la flash-interviu. 

Mihai Bordeianu, marcatorul golului de 1-1, a declarat că nu există scuze pentru înfrângere și că toată lumea se bucură că CFR Cluj a pierdut. Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat în mod ironic declarația mijlocașului.

 Bordeianu: „Toți se bucură că a pierdut CFR”

„Un final nefericit pentru noi, e păcat. Am avut avantaj, dar s-a întâmplat să luăm gol. Jucăm cu Steaua (n.r. -FCSB) și trebuie să demonstrăm că suntem campioni și merităm să luăm al cincilea titlu.

Toată lumea spune că CFR joacă urât, că CFR nu merită să câștige. Toți sunt fericiți că CFR a pierdut și au reintrat în joc. Când CFR nu ia gol, e un joc urât, când ia gol, «ce se întâmplă?».

Nu trebuie să folosim scuza că nu a fost Petrescu pe bancă. Suntem jucători cu experiență și nu trebuie să ne găsim alibiuri. E un joc, am pierdut. Săptămâna viitoare trebuie să luăm cele 3 puncte, cu FCSB”, a spus Bordeianu la Digi Sport.

Întrebat despre criticile la adresa sa, pe baza prestațiilor de la națională, Bordeianu a declarat că aceste lucruri nu îl afectează: „Dacă asculți toată ziua ce spun oamenii, nu faci nimic. Ce să fac dacă mă critică unu, să încep să plâng?! Accept criticile și le iau ca atare”.

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un răspuns ironic pentru Bordeianu, după ce acesta a spus că toată lumea se bucură de înfrângerea CFR-ului. „Să mai vină (n.r. - la interviuri). Îi dăm un premiu lui Bordeianu? S-a prins că toată lumea se bucură”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.