Liga 1

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2. Sorin Cârțu a avut un remarcat neașteptat: „Asta chiar a fost o mutare inspirată!”

+8 Foto
CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Sorin Cârțu (66 de ani), vechiul și viitorul președintele al clubului oltean, fost entuziasmat de prestația elevilor lui Reghecampf.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 aprilie 2022

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Sorin Cârțu (66 de ani), vechiul și viitorul președintele al clubului oltean, a fost entuziasmat de prestația elevilor lui Laurențiu Reghecampf. 

Sorin Cârțu a fost astăzi singurul candidat la postul de președinte al clubului CSU Craiova. Bucuria a fost dublă, datorită golului marcat de Roguljic în al șaselea minut al prelungirilor. 

VIDEO Sorin Cârțu, după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Aș remarca atitudinea jucătorilor”

>

„Bănuiesc că am câștigat alegerile astăzi, nu cred că am concurat singur și am ieșit pe locul 2. Dar mai știi? Sunt foarte fericit! Nu neapărat că a venit golul la ultima fază. Era puțin nedrept dacă se termina 2-2. Meritam mai mult, s-a făcut dreptate. 

Aș remarca atitudinea jucătorilor, au trecut după ce au fost conduși cu 2-1. Au reușit imposibilul care se prefigura la un moment dat. Întotdeauna se creează o stare euforică când marchezi la ultima acțiune”, a spus Sorin Cârțu, la GSP Live. 

Baiaram, remarcatul lui Cârțu

>

Ștefan Baiaram a fost introdus de Reghecampf în partea secundă și a fost lăudat de Cârțu, deși golurile au venit de la Markovic și Roguljic. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a pasat decisiv la reușita de 2-2.

„Mi-a plăcut poziția lui Baiaram, în sprijinirea vârfului. El poate să dea un ritm susținut al jocului. Aici zic eu că a fost o mutare foarte inspirată a lui Reghe. Am câștigat foarte mult prin acest lucru. Și la golul 3, Baiaram a sărit lângă Markovic și a creat dezordine în defensiva adversară”, a declarat Cârțu. 

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.