Liga 1

Markovic, mesaj către Edi Iordănescu după golul cu CFR: „Pot să fiu atacantul naționalei!”

+8 Foto
Jovan Markovic Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 aprilie 2022

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Jovan Markovic (21 de ani) este de părere că poate fi o soluție pentru Edi Iordănescu la naționala României.

Marcator al golului de 2-2 al Universității Craiova, Markovic încă mai speră la titlu după succesul în fața celor de la CFR Cluj. De asemenea, acesta a ținut să-i transmită selecționerului Edi Iordănescu că este gata să fie convocat la următoarele meciuri ale României.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm. Euforia e mare. Sperăm să mergem tot așa și să ne batem la locul 2, poate și la campionat. Ținta noastră e locul 2, Cupa României. Dacă avem șanse, mergem până la campionat! Nu e problemă. Am făcut câteva greșeli în meciurile mult mai ușoare, din păcate. 

Eu zic că pot să fiu atacantul naționalei. Mă bucur că am făcut un meci bun astăzi, să o țin tot așa și să ajung acolo. Am avut încredere în colegii mei, am simțit că vom câștiga”, a declarat Jovan Markovic după partidă.

Până în prezent, tânărul atacant al oltenilor are doar 3 meciuri jucate în tricoul echipei naționale, toate în mandatul lui Mirel Rădoi.

Markovic, omul meciului CSU Craiova - CFR Cluj

Intrat la pauză pe teren în locul lui Koljic, inexistent în prima repriză, Markovic a schimbat jocul oltenilor din atac. Atacantul a marcat golul egalizator în minutul 69 cu un șut superb cu stângul, putând face „dubla” în minutul 82, dar transversala s-a opus unei execuții fabuloase.

Pentru prestația sa, acesta a fost declarat omul meciului, fiind notat cu 8 de Gazeta Sporturilor.

VIDEO Ștefan Gadola, declarații după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Nu este o catastrofă!”

>

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.