Formula 1

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 aprilie 2022

Max Verstappen (24 ani) a avut parte de un nou ghinion, de această dată în Marele Premiu al Australiei. După abandonul din Bahrain, campionul mondial s-a retras și la Melbourne, având un discurs dur ulterior.

Deși putea obține fără emoții un loc 2 care îi mai aducea 18 puncte în clasamentul piloților, olandezul de la Red Bull a abandonat în turul 39 din cele 58 ale cursei. O nouă problemă de fiabilitate l-a forțat pe Verstappen să se retragă din cursă, fiind al doilea abandon în doar 3 curse.

Rivalul din acest sezon, Charles Leclerc, a câștigat autoritar Marele Premiu al Australiei și a ajuns astfel la două victorii în primele 3 curse.

Max Verstappen, despre Marele Premiu al Australiei: „O cursă teribilă”

„Să fiu sincer, nu am avut nicio pretenție. A fost o cursă teribilă, ne-a lipsit viteza. Nici măcar nu am putut să mă apropii de Charles Leclerc pentru că rămâneam fără pneuri. Trebuie să analizăm și să înțelegem de ce s-a întâmplat asta. Chiar și așa, obțineam fără probleme locul 2, însă nu am terminat cursa. E atât de frustrant ce s-a întâmplat”, a declarat Max Verstappen la flash-interviu.

Citește și alte știri despre Formula 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.