Stiri extrasport

Opinie radicală despre război: „Toți rușii sunt ucigași, la fel ca Putin!”

Olya Polyakova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 aprilie 2022

Talentata cântăreață Olya Polyakova (43 de ani) a interpretat imnul Ucrainei înaintea meciului caritabil pe care Șahtior l-a disputat, în Grecia, în compania lui Olympiakos (0-1). Ucraineanca a avut un mesaj dur la adresa invadatorilor ruși. 

Olya Polyakova susține că ucrainenii nu vor uita niciodată crimele sângeroase comise de armata lui Vladimir Putin în Ucraina, acuzându-i de complicitate pe toți ce care sprijină invazia rusească din țara sa. 

Olya Polyakova, virulentă la adresa Rusiei: „Toți cei care susțin acest regim sângeros sunt complici”

Toți rușii sunt aceiași ucigași, la fel ca Putin. Nu va exista iertare pentru ei. Nu știu câte generații trebuie să treacă pentru a ierta ce s-a întâmplat. Poate nepoții noștri, care n-au văzut războiul, vor ierta. Cred că nu vom uita niciodată cine este vinovat pentru acest război.

Și vina nu e a unei singure persoane. Toți cei care susțin acest regim sângeros sunt complici. Nu există iertare pentru nimeni, toți sunt de vină. De vină sunt și cei care nu susțin cauza și nu exprimă nimic. Același gen de criminali”, a spus Olya Polyakova, potrivit publicației new.sport.ua.

În trecut, Olya Polyakova a refuzat să mai susțină concerte în Rusia, după ce țara vecină a atacat Ucraina în 2014. Aceasta dezvăluia că nu vrea nici măcar să-și viziteze mama care locuiește la Moscova.

VIDEO Olya Polyakova și momentul artistic de la amicalul Olympiakos - Șahtior

Mesaj emoționant al fotbaliștilor de la Șahtior: «Darijo, suntem ucraineni. Suntem pregătiți pentru orice»

Darijo Srna, director sportiv la Șahtior Donetsk, a explicat cum a pus la cale amicalul cu Olympiakos și ce i-au mărturisit fotbaliștii ucraineni.

„Sunt întotdeauna mândru de echipa mea, de echipa noastră. Am vorbit cu proprietarul lui Olympiakos și cu fiul său acum două zile și am avut o înțelegere pentru a juca un meci amical. Iar astăzi, 12.000-13.000 de oameni (n.r. – și-au arătat) respectul pentru Olympiakos și pentru echipa mea, pentru că sunt eroi. 

Ultimul lor antrenament a fost pe 19 ianuarie și, când i-am întrebat dacă sunt pregătiți să joace sâmbătă, mi-au spus: «Darijo, suntem ucraineni. Suntem pregătiți pentru orice». 

De exemplu, astăzi am jucat cu Myshnyov, care este căpitanul lui Mariupol, iar el nu mai are casă, apartament și mașină. Și l-am adus aici să joace pentru noi, pentru că este un simbol al Mariupolului și suntem foarte mândri de asta, pentru că suntem cu toții într-o situație dificilă”, a spus Srna pentru SunSport, citat de Fanatik

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.