Liga 3

Bogdan Andone, negocieri pentru revenirea pe bancă » Decizia finală

Bogdan Andone (47 de ani) este în discuții avansate cu SCM Zalău, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României.

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 11 aprilie 2022

Bogdan Andone (47 de ani) a fost în discuții cu SCM Zalău, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României. 

UPDATE 18:45 / Bogdan Andone a declinat oferta

Bogdan Andone a declinat, în cele din urmă, oferta celor de la SCM Zalău. Antrenorul are discuții cu formații mai bine cotate și așteaptă să ia o decizie în perioada următoare. 

Fostul antrenor al FCSB, Bogdan Andone, este pe cale să revină pe banca tehnică. Tehnicianul este în negocieri avansate cu o grupare de Liga 3. SCM Zalău s-a despărțit de Dorin Toma după ratarea calificării în play-off. 

Bogdan Andone, aproape de revenirea pe bancă

Andone a fost prezent la jocul celor de la SCM Zalău cu Sportul Șimleul Silvaniei, 5-1, și a purtat discuții cu oficialii echipei sălăjene pentru preluarea băncii tehnice. Obiectivul este promovarea în Liga 2, la finalul sezonului următor.

SCM Zalău a ratat la mustață play-off-ul din seria cu numărul 10 din al treilea eșalon. A încheiat cu 28 de puncte, unul sub CS Lotul Băile Felix.

Bogdan Andone este liber de contract din mai 2021, după despărțirea de FC Voluntari. De-a lungul carierei a mai fost antrenor principal al FCSB și Astra.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 11 aprilie » Are dreptate Gheorghe Hagi să se simtă nerespectat în România?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.