Liga 1

Urmările eșecului cu CSU Craiova » Becali a zdruncinat echipa! Cine a scăpat

FCSB - FC Voluntari | Malcom Edjouma (25 de ani, mijlocaș central), amenințat cu banca după 0-2 cu Universitatea Craiova, apare din nou în primul „11” al roș-albaștrilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 April 2022

FCSB - FC Voluntari | Malcom Edjouma (25 de ani, mijlocaș central), amenințat cu banca după 0-2 cu Universitatea Craiova, rămâne în primul „11” al roș-albaștrilor.

„Edjouma, când a venit, am zis: «Mamă, să vezi câte milioane iau pe el! Extraordinar fotbalist, de când căutam!». A jucat două meciuri, acum, gata, el e Maradona, driblează, nu mai pasează. Pasează, că stai pe bancă, mă, Edjouma, mă! Ia să vezi cum stă pe bancă acum!”, declara Becali, după 0-2 cu CSU Craiova.

Surprinzător, francezul e din nou titular la FCSB, tot în poziția de inter. În schimb, a ieșit din formula de start mijlocașul defensiv Adrian Șut.

Alte 5 observații despre echipa FCSB-ului vs. FC Voluntari

  1. Conform așezării de pe foaia oficială, Ovidiu Popescu va evolua fundaș dreapta. Improvizație, întrucât fostul fotbalist de la ACS Poli este mijlocaș central la bază.
  2. FCSB evoluează fără niciun „închizător”, Adrian Șut fiind trecut pe bancă.
  3. Tavi Popescu (extremă stânga) și Florin Tănase (inter) revin pe pozițiile unde se simt cel mai bine. Primul a fost folosit extremă dreapta cu Craiova, o repriză, al doilea atacant central.
  4. Ianis Stoica și Ivan Mamut încep partida din primul minut. Stoica a fost folosit până acum de mai multe ori ca vârf de atac, nu extremă, cum figurează azi pe foaia oficială.
  5. Keșeru, amenințat din nou cu plecarea, a fost lăsat iar în afara lotului.

5 jucătoricare au fost titulari cu CSU Craiova încep din primul minut cu FC Voluntari pe aceeași poziție: Târnovanu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic și Edjouma; restul fie au fost trecuți pe bancă (V. Crețu, Fl. Coman, Șut), fie evoluează în această seară pe alte posturi (Tănase, Olaru, Oct. Popescu)

FCSB - FC Voluntari. Echipele de start

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic - Fl. Tănase, Olaru, Edjouma - I. Stoica, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad, V. Crețu, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Dumiter, V. Gheorghe, Oaidă, Cordea
ANTRENOR: Toni Petrea

FC VOLUNTARI: M. Popa - Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag - Meleke, Droppa - Ricardinho, Rață, Lopes - Nemec
REZERVE: Rîmniceanu, Al. Vlad, C. Costin, Achim, Al. Ilie, Tavares, Merloi, L. Fulop, I. Gheorghe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

VIDEO / Victor Becali, la GSP Live: „Nu îmi place Edjouma”

>

Mai multe articole din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.