Stiri extrasport

Roxana Ciuhulescu nu și-a mai putut relua jobul de la Ministerul Tineretului și Sportului: a primit 3 decizii într-o săptămână!

Roxana Ciuhulescu, dată afară „cu cântec” de la Ministerul Tineretului și Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 April 2022

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) a fost demisă din funcția de consilier al lui Eduard Novak, din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, după ce la începutul anului a fost eliminată și de la Survivor România 2022.

După experiența din Republica Dominicană, aceasta a aflat că nu va mai fi în staff-ul ministrului, deși ceruse o suspendare din funcție, pe o perioadă determinată, atât cât ar fi durat competiția.

Roxana Ciuhulescu, out de la Ministerul Tineretului și Sportului

Revenită în țară din cauza unei accidentări care a făcut-o să nu poată continua concursul, Roxana Ciuhulescu nu a fost întâmpinată așa cum se aștepta la Ministerul Tineretului și Sportului, acolo unde îndeplinea rolul de consilier personal al ministrului Eduard Novak.

Într-o singură săptămână, aceasta ar fi primit trei decizii de detașare de la minister către alte locuri de muncă, conform Fanatik

Prima decizie a anunțat-o că a fost detașată la Direcția pentru Sport Maramureș, acolo unde ar fi trebuit să se prezinte în câteva zile. 

Aceasta a refuzat, justificându-și alegerea cu imposibilitatea de a se muta la celălalt capăt de țară, având doi copii care au nevoie să fie îngrijiți. 

La sfârșitul lunii martie, a venit o a doua decizie care să o anuleze pe prima, însă a urmat o a treia care o anunța pe Roxana Ciuhulescu că va trebui să se mute la Direcția pentru Sport a Municipiului București.

Așadar, aceasta a plecat din echipa ministrului Novak, iar în prezent lucrează la departamentul „Achiziții” al Direcției pentru Sport a Municipiului București. 

„Nu pot să dau declarații în acest moment. Am declanșat o serie de proceduri legale, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit aceleiași surse. 

VIDEO Robert Niță a vorbit la GSP Live despre eliminarea de la Survivor: „Nu mai puteam. M-am rugat să fiu eliminat”

>

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.