Conference League

Antrenori suspendați de UEFA după ce s-au bătut în Conference League!

Kjetil Knutsen și Jose Mourinho (foto: Imago)

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 12 April 2022

Kjetil Knutsen, tehnicianul lui Bodo Glimt, a fost exclus temporar, norvegianul fiind acuzat că l-a atacat pe Nuno Santos, antrenorul de portari al Romei. Și portughezul a fost suspendat. El ar fi fost cel care a declanșat incidentele. 

  • Returul dintre AS Roma și Bodo Glimt e programat joi, pe „Olimpico”, de la 22:00.
  • Bodo a învins cu 2-1 în turul „sferturilor” Conference League. 

Joi, după meciul din Norvegia, în turul „sferturilor" Conference League (2-1 pentru Bodo Glimt), căpitanul Romei l-a acuzat pe Kjetil Knutsen. „L-a atacat pe Nuno Santos, antrenorul nostru de portari”, a declarat Lorenzo Pellegrini. Și tehnicianul nordic a susținut că Santos a fost primul care l-a strâns de gât. 

Agresat, Kjetil Knutsen și-a pus rivalul la pământ

Totul s-a întâmplat la sfârșitul partidei, pe tunelul ce duce la vestiare. Agresat de Santos, Knutsen a răspuns punându-l la pământ pe portughez. 

Bodo Glimt a făcut plângere la poliție împotriva lusitanului chiar în acea noapte. 

Luni, UEFA i-a suspendat pe amândoi temporar, până când se va finaliza ancheta Comisiei de Disciplină a forului de la Nyon. O decizie care i-a supărat pe oficialii lui Bodo Glimt: „Suntem surprinși și șocați de hotărârea UEFA. Vom face apel”. 

Bodo Glimt a învins Roma în grupe cu 6-1! 

Cele două echipe s-au înfruntat și în faza grupelor Conference. Norvegienii i-au învins acasă pe romani cu un incredibil 6-1, pe „Olimpico” fiind egal, 2-2.

Bătut din nou de Bodo/Glimt, Mourinho a dat vina pe toată lumea

Bodo/Glimt este coșmarul lui Jose Mourinho în acest sezon. Campioana Norvegiei a înfruntat Roma și în faza grupelor din Conference League. A obținut atunci o victorie istorică pe teren propriu, scor 6-1, și a remizat pe Stadio Olimpico.

„Cele două goluri încasate? Unul a venit după o minge moartă, lipsă totală de concentrare. Iar primul a fost ridicol. Am pierdut, dar manșa decisivă e la noi acasă, pe Olimpico, în fața fanilor noștri. Simt că suntem favoriți la calificarea în semifinale. Sigur, avem în față o echipă puternică. 

Sper ca la retur să avem un arbitru și niște asistenți buni. La meciul din grupă am avut două penalty-uri clare nedate. Azi, în prima repriză, asistentul ne-a oprit de două ori pentru niște ofsaiduri inexistente. Asta demonstrează nivelul acestor arbitri. 

Mă îngrijorează și altceva. Mancini pare să fi suferit o accidentare serioasă, din cauza gazonului sintetic”, a spus Mourinho, potrivit Gazzetta dello Sport.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.