Campionate

Real Madrid se poate despărți de un star în această vară » Prețul fixat de Florentino Perez

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 aprilie 2022

Marco Asensio (26 ani) ar putea pleca de la Real Madrid în această vară. Fotbalistul nu a reușit să devină un titular incontestabil, iar madrilenii se pregătesc să realizeze transferuri importante în compartimentul ofensiv.

  • Returul Real Madrid - Chelsea va începe la ora 22:00, în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, Orange Sport și Look Sport.
  • În tur, Real Madrid a câștigat cu 3-1.

Asensio a fost considerat unul dintre viitoarele superstaruri de la Real Madrid în sezonul 2017-2018, atunci când spaniolul a avut prestații foarte bune.

Ulterior însă, jocul nu a mai fost atât de convingător, iar Asensio nu a reușit să devină un titular absolut. De-a lungul anilor, a fost folosit alternativ pe postul de extremă dreaptă, acolo unde au mai jucat Isco, Bale sau Rodrygo.

Real Madrid s-ar putea despărți de Marco Asensio

Dată fiind inconstanța în evoluții a ibericului, madrilenii sunt dispuși să-l vândă pe fotbalistul în vârstă de 26 ani, mai ales că pe „Bernabeu” sunt așteptate nume importante precum Mbappe sau Haaland.

Conform presei din Spania, AC Milan și Arsenal sunt cluburile interesate de serviciile lui Asensio, cele două formații dorind să-și îmbunătățească compartimentul ofensiv. 

Contractul jucătorului se încheie în vara lui 2023, motiv pentru care Florentino Perez vrea să-l vândă vara aceasta. Pretențiile echipei din capitala Spaniei se ridică la suma de 30 de milioane de euro, una accesibilă pentru granzii din Europa.

47 de goluri și 23 de pase decisivea reușit Marco Asensio în cele 228 de meciuri jucate pentru Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.