Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău: „După patru înfrângeri consecutive, nu am putut să mă bucur la această victorie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat sâmbătă, la finalul meciului cu Politenica Iaşi, scor 2-0, că echipa sa a câştigat un meci decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării, transmite corespondentul NewsIn.

"Din punct de vedere matematic, Gloria mai are nevoie de un punct pentru a se salva de la retrogradare. După patru înfrângeri consecutive, nici măcar nu m-am putut bucura la această victorie. Puteam pierde jocul la acel contraatac banal al lui Naidin. Era un meci decisiv, pentru că situaţia era din ce în ce mai grea. Dacă pierdeam eram prima echipă care risca să retrogradeze", a spus Sabău, care a menţionat că la finalul campionatului va decide dacă se va retrage din fotbal: "Hotarârea o voi lua la finalul campionatului împreună cu familia şi nu va avea legătură cu rezultatele obţinute în acest final de sezon".

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că evoluţia echipei sale a fost afectată de lipsa mai multor titulari: "A fost un meci în care ne-am pus speranţe, ne-am propus un egal, dar din cauza absenţei a patru titulari, jocul echipei a avut de suferit. Dacă Naidin marca la acel contraatac, jocul se precipita. În rest, Gloria Bistriţa a jucat extraordinar".

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, Gloria Bistriţa, a învins sâmbătă, scor 2-0, pe Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.