Liga 1

Reacția lui Edward Iordănescu după alegerile câștigate în unanimitate de Burleanu: „Înseamnă că a făcut lucruri foarte bune”

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Tuesday, 12 April 2022

Răzvan Burleanu a câștigat cu unanimitate al treilea mandat ca președinte al FRF, fiind singurul candidat al alegerilor de azi.

La finalul Adunării Generale, Edward Iordănescu, selecționerul României, a vorbit despre alegeri și despre relația pe care o are cu șeful FRF.

VIDEO Edward Iordănescu, declarații după alegerile FRF: „Mereu am comunicat bine cu Răzvan Burleanu”

>

„Așa a fost să fie. Dacă Răzvan Burleanu a fost votat în unanimitate înseamnă că a făcut lucruri foarte bune și sunt sigur că poate face în continuare. Mie îmi place că în discuțiile pe care le-am avut, am găsit mereu chimie și m-a ascultat. Putem discuta constructiv, iar pentru mine e foarte important să avem un canal de discuții.

Ce a făcut bun? Este o atenție foarte mare la dezvoltarea fotbalului. Văd asta. Am mers și am discutat despre multe probleme, mai am lucruri de discutat și propuneri de făcut. Mereu am găsit deschidere”, a declarat Edward Iordănescu

Am programată o deplasare în Turcia. Voi asista la două meciuri, unul al lui Galatasaray și Fenerbahce – Gaziantep, unde sunt Toșca și Maxim. Fac acest efort pentru ei, ca să le arăt că-i urmăresc. Vreau să mă documentez și despre problemele pe care le au, așa cum are Moruțan. Voi participa și la două antrenamente ale celor de la Galatasaray.

Și duminică voi fi la CFR Cluj – FCSB. E un meci care promite, cunosc jucătorii. E interesul competiției ca lupta dintre cele două echipe să se ducă spre final.

- Edward Iordănescu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.